Nyckeln till att hålla ditt hem säkert

leta nycklar
photo: yale.se

Färsk statistik från Storbritannien visar att britterna har delat ut nästan 20 miljoner reservnycklar till grannar, vänner, familj och yrkesverksamma – personer som de sedan förlorat kontakten med och därav aldrig fått nyckeln tillbaka. *

Med denna oroande statistik, är det viktigt för oss att tänka på vilka som verkligen har nycklar till ditt hem och vad man kan göra för att skydda sin fastighet. Med de nya uppkopplade säkerhetsprodukterna som finns tillgängliga, är lösningen; inga nycklar alls.

Via ddigitala lås, som Yale Doorman, kan du konfigurera, kontrollera och låsa upp ditt smarta dörrlås från din Smartphone. Det finns också möjlighet att använda kod och nyckelbrickor. Du kan dessutom skapa tillfälliga koder för exempelvis hantverkaren eller barnvakten – koder som slutar fungera när du själv vill.

Nycklar är det vanligaste förlorade föremålet bland brittiska vuxna **. De smarta fördelarna med uppkopplade digitala lås innebär att förlorade nycklar kan vara ett minne blott.

Om du vill veta mer om uppkopplade säkerhetsprodukter, inklusive Yale Doorman dörrlås, besök www.yale.se

* LV 2015

** The Money Advice Service 2016

Annonser