Det smarta hemmet ger dig en enklare vardag

Många skulle ha svårt att återgå till ett traditionellt mekaniskt lås efter att ha upplevt fördelarna med ett uppkopplat smart hem. Med ett digitalt lås finns möjligheten att integrera larmsystem, kameror, rökdetektorer, automatiserad uppvärmning, kylning, och fuktreglagesystemet och mycket mer.

Daniel är en av många som uppskattar möjligheterna med det smarta hemmet 
När Daniel och hans familj kommer hem, visar det digitala låset att larmet är avstängt och att dörren kan öppnas.

– Om våra barn kommer hem först, får jag ett textmeddelande via en app på mobilen som informerar mig och när den sista personen lämnar huset aktiveras larmet automatiskt, säger han.

Hans smarta hem har också tre separata termostater. Flera gånger om dagen, rapporterar systemet temperaturer till Daniel direkt i mobilen. Det gör det möjligt för honom att göra justeringar för komfort och dessutom göra energibesparingar.

Den smarta hem-funktionen bidrar, förutom till säkerhet också till stor bekvämlighet för familjen.

– Det är till exempel väldigt lätt att ge hantverkaren en tillfällig kod till låset om vi inte är hemma.

Daniel ser fram emot att uppdatera sitt system med ytterligare funktioner.

– Den största överraskningen med att ha ett smart hem är hur lätt det var att glömma att använda nycklar, säger han. Det skulle vara svårt att återgå till ett traditionellt låssystem när vi har fått uppleva fördelarna med ett uppkopplat hem.

Annonser