Yales smarta lösning säkrar National Technology Award

Yale UK har vunnit Consumer Product of the Year för sin Conexis® L1 vid the National Technology Awards, en gala som firar pionjärerna inom innovation och sätter ljus på spetskompetens inom industrin. I hård konkurrens från Parcelly, Bank of Ireland och Boosty var det Yales Conexis L1 segrade, priset röstades för av en oberoende panel av domare.

yalsdl1000ch_1

Stephen Roberts, marknadschef för Yale, säger: ”Vi är mycket glada över att ha vunnit Consumer Product of the Year. Det är en spännande tid för Yale nu när vi befäster flytten mot smarta-hemindustrin. Det är fantastiskt att få erkännande för det hårda arbete vi har lagt på att utveckla produkter som uppfyller ett verkligt konsumentbehov. Det här är ett utmärkt tillfälle att fira innovation inom affärs och konsumentmarknaden och vi ser redan fram emot nästa års gala.”

Conexis®  L1 ger användarna full kontroll över sin dörr, så att de kan konfigurera, kontroll och låsa sin ytterdörr alla från sin smartphone. För ultimat sinnesfrid, kan husägare skapa och skicka mobila nycklar till familj och vänner, och hålla koll på vem som kommer och går bara genom att använda sin smartphone.

På den Svenska marknaden motsvaras Conexis® L1 av Yale Doorman, anpassad för svenska förhållanden och standarder. För ytterligare information om Conexis® L1, eller för att visa Yales komplett utbud av anslutna säkerhetslösningar, besök www.yale.se

 

Annonser