IFA 2017: Först ut

consumer-electronics-trends-2016
Bild: gfu.de

Konsumentelektronikbranschen har varje år ett par olika stopp bokade i kalendern för att visa upp sina senaste produkter och projekt. Åter börjar alltid med CES i Las Vegas för att i februari fortsätta med Mobile World Congress. Därefter hålls uppe under våren med Computex vilket sätter agendan för aktiviteter under sommaren. När sommaren är slut möts branschen upp igen på hösten på IFA, 1-6 september.

På mässan i Berlin presenteras de senaste produkterna och innovationerna från jättar som AMD, Samsung, Google och Microsoft. IFA erbjuder en omfattande översikt över den internationella marknaden och lockar uppmärksamheten hos besökare varje år från mer än 100 länder. Det är en mötesplats för leverantörer, inköpare, experter och branschmedia.

LÄS: Trendrapporten från IFA 2016

Yale ställer ut

Yale medverkar som utställare för första gången på IFA 2017. Där presenteras en rad olika säkerhets lösningar och digitala lås ur Yales produktflora. Du hittar mer information om montern och utställningen här.

Allt är igång…

Mässan startar officiellt 1:a september men redan dagen innan, på mediadagen, kommer nyheter direkt. Google släppte tidigare idag nyheten om att Google Assistant kommer till flera högtalare än Google Home. Nya laptops presenterades från bland andra Acer och ASUS. Samsung som redan tidigare i år släppt sin Galaxy 8 visa upp nya wearables i form av Gear Sport och Gear Fit 2 Pro. Läs mer om fler lanseringar och nyheter här.

Se videon om Engadgets förväntningar på årets utställning.

Annonser